Asbest verwijderen particulier

Heeft u asbest getroffen in uw huis en wilt u er van af? Dan bent u bij TVR Asbest aan het juiste adres! Laat in 4 stappen asbest voorgoed afvoeren.

ASBEST VERWIJDEREN PARTICULIER

Uw droomhuis. Het is prachtig en u zit er vol van. Maar het moet nog wel worden opgeknapt. Toch ziet u helemaal voor zich hoe het eruit moet komen te zien. Zo op het eerste gezicht weet u precies welke klussen u wilt aanpakken. Komt u onvoorzien asbest tegen? Dat pakt u natuurlijk niet zelf aan! Laat asbest veilig en vertrouwd verwijderen. Door TVR Asbest natuurlijk! Uw partner als het gaat om professioneel verwijderen van asbest.

  • rem- en frictiemateriaal;
  • isolatiemateriaal;
  • hittebestendig textiel;
  • brandwerende platen;
  • onderlagen van vloerbedekkingen;
  • pakkingen en filters van de chemische- en voedingsmiddelen industrie.
 
Asbest laten afvoeren

Vermoedt u dat er asbest is verwerkt in uw pand? Tot 1993 is dit bouwmateriaal veelvuldig gebruikt in de bouw. Bij sloop, renovatie of verbouw bestaat er dus een kans dat u asbest tegenkomt. Laat uw asbest veilig afvoeren! Schakel TVR Asbest in voor een inspectie. Wij helpen u graag verder, wij helpen u veilig en vertrouwd van uw asbest af.

WAAROM KIEZEN VOOR TVR ASBEST?

MEER WETEN OVER DEZE DIENST?

Neem contact op met een expert

Inventarisatierapport

Asbest is een product dat veelvuldig is gebruikt in de bouw. Sinds 1993 is het grotendeels verboden. Wanneer u bezig bent met sloopwerkzaamheden, verbouw of renovatie komt u wellicht asbest tegen. Vermoedt u asbest in uw woning of pand, schakel dan TVR Asbest in. Maak een afspraak en u weet snel waar u aan toe bent. Wij zorgen voor een inventarisatierapport.

Duidelijke offerte

Treffen wij tijdens de inspectie asbest aan? Dan schakelen wij een gecertificeerd bedrijf in die een inventarisatierapport opmaakt. Hierin vermelden ze risicoklasse en type asbest. TVR Asbest verwijdert asbest zorgvuldig en vakkundig. Ons werkplan zetten wij in een offerte duidelijk en overzichtelijk op papier. Vervolgens vragen wij een vergunning aan en presenteren wij u het werkplan. Binnen vier weken dient u van de gemeente een vergunning voor het verwijderen te ontvangen. Hiervoor hoeft u echter niets te doen. Wij regelen deze vergunning en houden de termijn in de gaten. Afhankelijk van de plaats en situatie passen wij onze werkwijze aan. TVR Asbest helpt u graag en goed van uw asbest af!

ASBEST LATEN VERWIJDEREN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Zit er asbest verwerkt in uw pand? Wilt u dit op een veilige manier laten afvoeren? Schakel TVR Asbest in. Veilig, vakkundig en vertrouwd. Met TVR Asbest laat u gegarandeerd bewust en uitgekiend uw asbest afvoeren. In vier stappen van uw asbest af!

GEMAKKELIJK & SNEL AFGEHANDELD

Bij TVR Asbest houden we niet van eeuwig lopende projecten. Door onze vlotte maar secure werkwijze bent u ervan verzekerd dat het proces niet lang zal duren. Benieuwd hoelang de asbestverwijdering bij u zou duren? Vraag een offerte aan!

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Wanneer u geïnteresseerd bent en een offerte bij ons aanvraagt, zorgen wij van TVR Asbest ervoor dat uw aanvraag binnen 24 uur behandeld en teruggekoppeld wordt. We leveren een duidelijke en overzichtelijke offerte terug.

Uitgekiende werkwijze

Bevindt de asbest zich binnen? Of is het aan de buitenkant van uw pand? Afhankelijk van de plaats, locatie en situatie passen wij ons werkterrein aan. Alles is erop gericht dat we de asbest zo zorgvuldig mogelijk verwijderen. Zelf dragen we uiteraard veiligheidskleding en persoonlijke bescherming. Daarnaast maken wij een luchtdichte omgeving van polywanden en een ónderdrukmachine waarmee we een vacuüm realiseren. We beperken stof zo tot een minimum. Het eventuele stof dat er nog is kan nooit naar buiten. Door afzuiging of vernevelen met water beperken we verder alle risico’s.

TVR Asbest: dat is gegarandeerd een heel bewuste en uitgekiende afvoer van asbest.