Asbest laten verwijderen zakelijk

Heeft u asbest getroffen in uw huis en wilt u er van af? Dan bent u bij TVR Asbest aan het juiste adres! Laat in 4 stappen asbest voorgoed afvoeren.

ASBEST VERWIJDEREN ZAKELIJK

Bent u professioneel betrokken bij verbouw, onderhoud, renovatie of sloopwerkzaamheden? En treft u asbest aan? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Zodat u weer snel door kunt met de bouw- of sloopwerkzaamheden. Wij begrijpen dat. Schakel daarom TVR Asbest in. Geheel volgens de normen en certificeringsvoorwaarden voeren wij de aangetroffen asbest vakkundig en snel af.

 

Asbest laten afvoeren

Komt u asbest tegen tijdens verbouwing, renovatie of sloop? Tot 1993 is dit bouwmateriaal veelvuldig gebruikt in de bouw. Dat u asbest tegenkomt, is dus heel goed mogelijk. Hebt u zelf de kennis en know how niet in huis? Schakel dan TVR Asbest in. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van het aangetroffen materiaal. Wij voeren uw asbest zonder veel overlast snel en betrouwbaar af.

WAAROM KIEZEN VOOR TVR ASBEST?

Inventarisatierapport

Schakel TVR Asbest in voor een inspectie. Wij helpen u graag verder, wij helpen u veilig en vertrouwd van uw asbest af. Asbest is een product dat veelvuldig is gebruikt in de bouw. Sinds 1993 is het grotendeels verboden. Sinds 2005 is het helemaal verdwenen uit bouwproducten zoals kitten, lijmen en aanverwante materialen. Wanneer u bezig bent met sloopwerkzaamheden, verbouw of renovatie komt u wellicht asbest tegen. Wij zorgen voor inventarisatierapportage.

Duidelijke offerte

Constateert u asbest op uw bouwplaats? Wij bevestigen dat graag tijdens een snelle inspectie. Vervolgens schakelen wij een gecertificeerd bedrijf in die een inventarisatierapport opstelt. In deze rapportage wordt vastgelegd om welk type het gaat en welk risico het vormt. Binnen een dag na ontvangst van het inventarisatierapport ontvangt u een offerte en werkplan van ons. Vervolgens vragen wij een vergunning aan en presenteren wij u het werkplan. Na het verstrekken van de vergunning kunnen we aan de slag. Afhankelijk van de plaats en situatie passen wij onze werkwijze aan.

ASBEST LATEN VERWIJDEREN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Zit er asbest verwerkt in uw pand? Wilt u dit op een veilige manier laten afvoeren? Schakel TVR Asbest in. Veilig, vakkundig en vertrouwd. Met TVR Asbest laat u gegarandeerd bewust en uitgekiend uw asbest afvoeren. In vier stappen van uw asbest af!

GEMAKKELIJK & SNEL AFGEHANDELD

Bij TVR Asbest houden we niet van eeuwig lopende projecten. Door onze vlotte maar secure werkwijze bent u ervan verzekerd dat het proces niet lang zal duren. Benieuwd hoelang de asbestverwijdering bij u zou duren? Vraag een offerte aan!

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Wanneer u geïnteresseerd bent en een offerte bij ons aanvraagt, zorgen wij van TVR Asbest ervoor dat uw aanvraag binnen 24 uur behandeld en teruggekoppeld wordt. We leveren een duidelijke en overzichtelijke offerte terug.

Uitgekiende werkwijze

Asbest verwijderen vergt precieze. Zeker wanneer het gaat om asbest in een publieke omgeving. Zorgvuldig handelen wij uw aanvraag af. Afhankelijk van de plaats, locatie en situatie passen wij ons werkterrein aan. Alles is erop gericht dat we de asbest op uw bouw- of slooplocatie zo zorgvuldig mogelijk verwijderen. Naast veiligheidskleding maken we gebruik van een luchtdichte omgeving van polywanden en een ónderdrukmachine waarmee we een vacuüm realiseren. We beperken stof zo tot een minimum. Het eventuele stof dat er nog is kan nooit naar buiten. Door afzuiging of vernevelen met water beperken we verder alle risico’s.

TVR Asbest: gecertificeerde afvoer voor al uw aangetroffen asbest.