TVR ASBEST

TVR Asbest is uw professionele asbestsaneerder. TVR Asbest is sinds juni 2020 gecertificeerd om asbest te verwijderen. TVR Asbest werkt zowel voor particulier als voor aannemers. 

ONZE WERKMETHODIEK VOOR ASBESTSANERING

Jarenlange ervaring in de bouw zorgt ervoor dat we weten wat er speelt in de wereld van renovatie, bouw, verbouw en sloop. Met deze kennis achter de hand hebben wij ons door de jaren heen ook gespecialiseerd in de wereld van de asbestsanering. Gaandeweg zijn we in aanraking gekomen met uitgekiende werkmethodieken en weten we exact waarom het draait bij asbest. Dat deed ons besluiten om ons te specialiseren in asbestsanering. Begin 2020 trokken we de stoute schoenen aan: TVR Asbest is een feit! Met de vestiging van ons eigen bedrijf zijn we zowel de particuliere als zakelijke markt van dienst bij het veilig en vertrouwd verwijderen van asbest en asbestproducten; materialen waarin asbest is verwerkt.

WAAROM U ZOU MOETEN KIEZEN VOOR TVR ASBEST

HOE WIJ DAT DOEN?

Wanneer we een saneringsklus voor u aanpakken, bekijken we uw locatie goed. Zijn de werkzaamheden binnen? Of is de asbest aan de buitenkant van uw pand bevestigd? Aan de hand daarvan zorgen we voor een uitgekiende, toegepaste werkplek. Speciaal om asbest op de beste manier te kunnen verwijderen. Bij en binnen situatie zorgen we voor een luchtdichte omgeving. Om de bron heen bouwen we foliewanden, de basis voor een luchtdichte contaiment.

ASBEST LATEN VERWIJDEREN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Zit er asbest verwerkt in uw pand? Wilt u dit op een veilige manier laten afvoeren? Schakel TVR Asbest in. Veilig, vakkundig en vertrouwd. Met TVR Asbest laat u gegarandeerd bewust en uitgekiend uw asbest afvoeren. In vier stappen van uw asbest af!

GEMAKKELIJK & SNEL AFGEHANDELD

Bij TVR Asbest houden we niet van eeuwig lopende projecten. Door onze vlotte maar secure werkwijze bent u ervan verzekerd dat het proces niet lang zal duren. Benieuwd hoelang de asbestverwijdering bij u zou duren? Vraag een offerte aan!

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Wanneer u geïnteresseerd bent en een offerte bij ons aanvraagt, zorgen wij van TVR Asbest ervoor dat uw aanvraag binnen 24 uur behandeld en teruggekoppeld wordt. We leveren een duidelijke en overzichtelijke offerte terug.

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN